Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Szereplők

Kiss Virág Viktória

Kiss Virág Viktória

egyetemi hallgató

PTE KTK


Kiss Virág Viktória vagyok, jelenleg másodéves hallgató a Pécsiközgázon, Kereskedelem és marketing szakon. A tanulás mellett, a karon működő Hallgatói Önkormányzati Testületben tevékenykedek, mint PR- és Információs referens.

A zene egy nagyon érdekes dolog az életemben, amióta az eszemet tudom mindig is érdekelt. Rengeteg olyan gyerekkori fotó van rólam, ahol egy műanyag mikrofonba éneklek vagy éppen egy játék gitáron adok műsort a családnak. Annak ellenére, hogy régóta érdekel és fontos része a lényemnek, engem mégis a 2020-as év indított meg az úton igazán. Ez alatt azt értem, hogy tavaly kezdtem el ténylegesen a zenével foglalkozni. Jelenleg gitáron tanulok játszani, éneklek és próbálok papírra vetni gondolatokat, amikből terveim szerint előbb vagy utóbb, de összeállnak a saját dalszövegeim.

Remélem egyszer én leszek az élő példa arra, hogy sosem késő ilyen hobbikba belevágni. Ne tartson vissza se a korod, se a munkád, se az egyetem hiszen, ha tényleg akarod, megfér a kettő egymás mellett!

Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Program(ok), ahol szereplő

Program, ahol szereplő

184
program

247
szereplő

35
szervező

Flowers