Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Kapcsolat

További kérdéseid lennének? Megtalálod a PTE Beiskolázási Irodáját az alábbi elérhetőségeken:

Email: iranyapte@pte.hu

Tel.: 72/501-500/28085 vagy 30/370-4776

Cím: Rektori Kabinet, I. emelet 122-es iroda, H-7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.

Nem tudod, milyen szakra jelentkezz? Látogass el képzéskeresőnkre!

Részletesebb infók érdekelnek? Látogass el felvételi oldalunkra! 

Kézben tartanád az infókat, határidőket? Irány a PTE! Applikáció

Mindig aktuális:

Facebook - Pécsi Tudományegyetem

Instagram - irany_a_pte

GY.I.K.

Minden program a virtuális térben kerül megrendezésre, leginkább Zoom, Teams és Youtube felületeken, de lesz olyan program is, amit a Facebookon is közvetítünk.

A programok minden nap 15 órakor kezdődnek, és estig tartanak. A délutáni órákban vegyesen ismerheted meg a karokat, a PTE különböző szervezeteit, nézhetsz velünk kapcsolatos videókat és a kulturális, közvetlen témájú műsorok során egészen estig is adott a lehetőség a kikapcsolódásra. Naponta két KAR van fókuszban, de kulturális programokat minden napra szerveztünk.

Igen, minden programon ingyenesen tudsz részt venni!

A teljes programlista a weboldalon és a Facebook eseménynél található meg, de érdemes a Pécsi Tudományegyetem Facebook és az Irány a PTE Instagram oldalt is követni, illetve letölteni az applikációt, ugyanis érdekességekkel is várunk titeket. Ha megtetszett valamelyik program, hívd meg rá ismerőseidet-barátaidat is, hogy ők se maradjanak le a jóról! ;)

A programok jelentős része regisztráció nélkül megtekinthető, de lesznek olyan programok is, melyek interaktívak, így azokon csak kisebb létszámú csoportok tudnak egyszerre részt venni. A weboldalon egy ikon (sárga háttér előtti kis jegyzettömb) jelzi, ha regisztráláshoz kötött a részvétel. A program leírásában szereplő linkre kattintva máris a regisztrációs felületen találod magad, adataid megadása után pedig írásos visszajelzést kapsz közvetlenül az adott program szervezőjétől. Javasoljuk, hogy ezekre a programokra időben regisztrálj, nehogy lemaradj! :)

Alapvetően minden programnál kérjük, hogy a mikrofonodat és kamerádat kapcsold ki, hogy ne zavarjuk a többieket, ám lesznek olyan lehetőségek, ahol ti is beszélhettek, elmondhatjátok véleményeteket, vagy kérdezhettek. Ilyenkor lehetőség lesz a kamera és/vagy mikrofon használatára, de az is elég, ha a chat felületre írsz nekünk. Természetesen teljesen inkognitóban is maradhatsz az egész Kultúrfeszt alatt. ;)

A Kultúrfesztet felvezető hetekben, illetve az esemény 4 napja alatt is lesznek nyereményjátékok, amiken érdemes részt venni, ugyanis értékes nyereményeket fogunk kisorsolni. Gyakran csekkold a Facebook eseményünket, és az Irány a PTE! applikációnkat, ugyanis a legfrissebb információkról ott tudsz tájékozódni! Sőt, hogy meglegyen a kincskeresés élménye, lesz, ami csak az app-ban lesz és lesz olyan, ami csak a facebookon! ;)

A legtöbb program visszanézhető lesz az adott programnál lenyíló ablakban, viszont lesznek olyan beszélgetések, melyeket az adott pillanatnak szántunk. Ezek a későbbiekben nem lesznek visszanézhetők.

A szellemi szerzője igazából a csapat, akik a beiskolázással foglalkoznak, ültünk négyen egy őszi megbeszélésen, talán épp valami nagyon unalmas online programot követően és arról beszélgettünk, hogy ne ilyen formában mutassuk meg a pécsi egyetemi életérzést, hogy miért is érdemes Pécsre jönni és itt eltölteni az egyetemi éveit valakinek, hanem tegyük ezt látványosabbá. Több is érdekel? Itt elolvashatod a velünk készült interjútIrány a PTE! Kultúrfesztivál

Mindemellett hallgatók véleményét is kikértük az ötletelés időszakában: segítsenek minket a Feszt kapcsán pár pro tippekkel. Hiszen ők tudják a legjobban, milyen programokra lenne igénye a korosztályuknak! Ezekből a tippekből olvashattok az egyes programok alatt. Ezúton is köszönjük a lelkes és alapos munkájukat, rengeteget segítettek és hatalmas motivációt biztosítottak a számunkra!

Irány a PTE! Kultúrfeszt „II. Nyereményjáték” nevű online játék szabályzat

1. Szervezés és lebonyolítás

Az Irány a PTE! Kultúrfeszt „I. Nyereményjáték” nevű online játék (továbbiakban: Játék) szervezője a FERLING Kft. (továbbiakban: Szervező), amelynek bejegyzett székhelye: 7621 Pécs, Mária utca 8., adószáma: 11018661202, és amely a jelen Játékszabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

A Játék adatfeldolgozója és adatkezelője a Szervező.

A Játék időtartama alatt a játékszabályzat hozzáférhető minden játékos számára az Irány a PTE! Kultúrfeszt Facebook eseményében.

A Játék Szervezőjének bármely, a jelen Játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető. A Szervező kizárja a felhasználó bármely jogcímen történő Szervezővel szembeni igény érvényesítésének lehetőségét.

Szervező fenntartja a jogot a Játék törlésére vagy felfüggesztésére, a nyeremények részben vagy egészben történő megtagadására, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, továbbá előre nem látott körülmények felmerülése vagy vis maior esetén. A FERLING Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen feltételeket, vagy magát a Játékot kiegészítse vagy módosítsa. A Szervező jogosult a Játékot bármikor egyoldalúan leállítani/visszavonni.

2. Részvételi szabályzat

A Játékban csak magánszemélyek vehetnek részt. A promóciós játékokban azok a természetes személyek vehetnek részt, akik a jelen játékszabályzatban foglaltaknak megfelelően játszanak, és a játékban való részvételükkel automatikusan elfogadják a jelen játékszabályzatot. Kiskorú személy részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy előzetes hozzájárulása szükséges.

A Játékban nem vehetnek részt: a Pécsi Tudományegyetem és a FERLING Kft. vezető tisztségviselői, munkavállalói és megbízottjai.

A Játékban való részvétel ezen szabályzat elfogadásának minősül.

3. A Játék időtartama

A promóciós játék teljes időtartama: 2021. január 29. – 2021. január 29.

Nyeremény sorsolás: 2021. január 29.

Eredményhirdetés: az Irány a PTE! Kultúrfeszt Facebook eseményében.

4. A játék menete

A játékban résztvevőknek a nyereményjátékot hirdető poszt alá küldeniük kell egy olyan képet, amelyeket a PTE-s GIF-ekkel készítettek.. A kommentelők között egy darab PTE ajándékcsomag kerül kisorsolásra. A nyertest a FERLING Kft. munkatársai véletlenszerűen sorsolják ki.

5. Nyeremények

A kommentelők között 1 db PTE ajándékcsomag kerül kisorsolásra.

A nyereményekhez tartozó minden adófizetési kötelezettséget és az esetleges kézbesítési költségeket a FERLING Kft. viseli. A Szervezőt a nyeremény fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a promóciós játékot akár a promóciós játék időtartama alatt módosítsa, vagy megszüntesse. A nyeremények a sorsolástól számított két hónapon belül vehetők át. A szabályzat módosításait, illetve a verseny esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi az Irány a PTE! Kultúrfeszt Facebook eseményében. A promóciós játékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

6. Adatvédelem

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (a továbbiakban: "Avtv") értelmében a Szervező és közreműködő partnerei kezelik és dolgozzák fel a játékosok személyes adatait. Az adatfeldolgozás jogi alapja az érintett személyek tájékoztatás utáni határozott hozzájárulása. A játékba történő önkéntes részvétellel a játékosok kifejezetten hozzájárulnak a promóciós játék során megadott személyes adataik feldolgozásához és kezeléséhez. Így a Játékban résztvevők részvételükkel hozzájárulnak, hogy adataik a Szervező adatbázisába bekerüljenek és azokat a Szervező - esetleges tiltási nyilatkozatuk kézhezvételéig saját marketing tevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés céljából felhasználhassa. A játékosok a promóciós játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy abban az esetben, ha nyertesek lesznek, akkor a Szervező az adataik közül az nevüket nyilvánosságra hozza az Irány a PTE! Kultúrfeszt Facebook eseményében. Továbbá, a játékosok kifejezetten elfogadják, és tudomásul veszik, hogy nem jogosultak ellenszolgáltatásra az adataiknak a játékokkal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért. Jelen játékszabályzatban és az Avtv-ben rögzített kötelezettségeinek teljesítéséért a FERLING Kft. mint adatkezelő felel. A FERLING Kft. az általa kezelt személyes adatokat harmadik személyek céljainak érdekében nem használja fel, azokat harmadik személynek nem adja át és azokkal semmilyen egyéb módon nem él vissza. Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Játék lebonyolításához szükséges adatait, vagy amennyiben azok törlését kéri a nyeremény átadását megelőzően, az a Játékból való kizárásához vezet.

Irány a PTE! Kvíz Nyereményjáték szabályzat

 

1. Szervezés és lebonyolítás

Az Irány a PTE! Applikáció „Kultúrfeszt II. Kvíz” nevű online játék (továbbiakban: Játék) szervezője a FERLING Kft. (továbbiakban: Szervező), amelynek bejegyzett székhelye: 7621 Pécs, Mária utca 8., adószáma: 11018661202, és amely a jelen Játékszabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

A Játék adatfeldolgozója és adatkezelője a Szervező.

A Játék Szervezőjének bármely, a jelen Játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető. A Szervező kizárja a felhasználó bármely jogcímen történő Szervezővel szembeni igény érvényesítésének lehetőségét.

Szervező fenntartja a jogot a Játék törlésére vagy felfüggesztésére, a nyeremények részben vagy egészben történő megtagadására, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, továbbá előre nem látott körülmények felmerülése vagy vis maior esetén. A FERLING Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen feltételeket, vagy magát a Játékot kiegészítse vagy módosítsa. A Szervező jogosult a Játékot bármikor egyoldalúan leállítani/visszavonni.

 

2. Részvételi szabályzat

A Játékban csak magánszemélyek vehetnek részt. A promóciós játékokban azok a természetes személyek vehetnek részt, akik a jelen játékszabályzatban foglaltaknak megfelelően játszanak, és a játékban való részvételükkel automatikusan elfogadják a jelen játékszabályzatot. Kiskorú személy részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy előzetes hozzájárulása szükséges.

A Játékban nem vehetnek részt: a Pécsi Tudományegyetem és a FERLING Kft. vezető tisztségviselői, munkavállalói és megbízottjai.

A Játékban való részvétel ezen szabályzat elfogadásának minősül.

 

3. A Játék időtartama

A promóciós játék teljes időtartama: 2021. január 30. - január 30.

Eredményhirdetés: 2021. január 30., 20:00, az Irány a PTE! Applikációban.

 

4. A játék menete

A játékban az Irány a PTE! Applikációban megjelenő kvízt kell kitöltenie a játékosoknak. A kvíz kitöltésére egy lehetőségük van.

 

5. Nyeremények

 

A nyereményjátékban résztvevők között 1 db PTE ajándékcsomag kerül kisorsolásra.

A nyereményekhez tartozó minden adófizetési kötelezettséget és az esetleges kézbesítési költségeket a FERLING Kft. viseli. A Szervezőt a nyeremény fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a promóciós játékot akár a promóciós játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A nyeremények a sorsolástól számított két hónapon belül vehetők át. A szabályzat módosításait, illetve a verseny esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a www.felveteli.pte.hu oldalon. A promóciós játékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

 

6. Adatvédelem

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (a továbbiakban: "Avtv") értelmében a Szervező és közreműködő partnerei kezelik és dolgozzák fel a játékosok személyes adatait. Az adatfeldolgozás jogi alapja az érintett személyek tájékoztatás utáni határozott hozzájárulása. A játékba történő önkéntes részvétellel a játékosok kifejezetten hozzájárulnak a promóciós játék során megadott személyes adataik feldolgozásához és kezeléséhez. Így a Játékban résztvevők részvételükkel hozzájárulnak, hogy adataik a Szervező adatbázisába bekerüljenek és azokat a Szervező - esetleges tiltási nyilatkozatuk kézhezvételéig saját marketing tevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés céljából felhasználhassa. A játékosok a promóciós játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy abban az esetben, ha nyertesek lesznek, akkor a Szervező az adataik közül az nevüket nyilvánosságra hozza az Irány a PTE! applikációban. Továbbá, a játékosok kifejezetten elfogadják, és tudomásul veszik, hogy nem jogosultak ellenszolgáltatásra az adataiknak a játékokkal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért. Jelen játékszabályzatban és az Avtv-ben rögzített kötelezettségeinek teljesítéséért a FERLING Kft. mint adatkezelő felel. A FERLING Kft. az általa kezelt személyes adatokat harmadik személyek céljainak érdekében nem használja fel, azokat harmadik személynek nem adja át és azokkal semmilyen egyéb módon nem él vissza. Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Játék lebonyolításához szükséges adatait, vagy amennyiben azok törlését kéri a nyeremény átadását megelőzően, az a Játékból való kizárásához vezet.

184
program

247
szereplő

35
szervező

Flowers