Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok

Extra standolóink

Extra standolóink

2022-02-03 | 08:55 - 16:55

Keressétek fel őket is a változatos standoknál!

Mathias Corvinus Collegium

Az MCC Pécsi Képzési Központjának célja, hogy a pécsi és Pécs környéki fiatalok számára egy aktív, szellemi- és kulturális központot hozzon létre, mely változatos programokon, neves hazai- és nemzetközi szakemberek előadásain és egyéb, életre szóló élményeken keresztül támogassa a régió tehetségeinek kibontakozását.

Az MCC Pécs városában 2015. óta van jelen a Fiatal Tehetség Programjával. Jelenleg is közel 100 általános iskolás diák vesz részt pécsi képzéseinken, közel 50 fő pedig már végzett a FIT Programban.

2021 szeptemberétől Pécsett is megnyitja kapuit az MCC Középiskolás- és Egyetemi Programja, ami számos lehetőséget tartogat a kíváncsi és a világról többet megtudni igyekvő diákok számára. Pécsi Képzési Központunk az általános iskola felső tagozatától egészen az egyetemi tanulmányok végéig elkísérheti a régió tehetséges diákjait.

Hallgasd meg az MCC előadását és látogasd meg standjukat további információkért!


Europe Direct Baranya

Érdekel, milyen lehetőségeid vannak az Európai Unión belül? Gyakornoki helyeket vagy pályázatokat keresnél? Akkor az Europe Direct Baranya Neked tud segíteni!

Az Európai Bizottság nemzetközi hálózatához tartozó információs központ 22 éve működik Baranya megyében, Pécsett. Az EUrópa standon hiteles, hasznos, pontos, tényszerű és személyre szabott információk és EU-totók várják az érdeklődőket. Megismerkedhetnek az iroda egyetemi hallgatók, oktatók és kutatók részére nyújtott ingyenes szolgáltatásaival, melyek tanulmányaik alatt, a szakmai gyakorlathoz és a karriertervezéshez is hasznosíthatóak.

Keresd fel az Europe Direct Baranya standját további információkért!


Diákhitel Központ Zrt.

Ha bizonytalan vagy abban, hogyan fogod tudni finanszírozni egyetemi tanulmányaidat, akkor a Diákhitel Központot érdemes megkeresned!

A Diákhitel Központ küldetése, hogy esélyt teremtsen: minden egyetemre, főiskolára felvett hallgató tanulhasson és anyagi lehetőségeitől függetlenül folytathassa felsőfokú tanulmányait. A Diákhitel Központ, mint a felsőoktatás szerves része és egyik legfontosabb finanszírozója arra törekszik, hogy segíthessen a diákoknak abban, hogy tanulmányi éveik alatt olyan stabil, biztonságos és hosszú távon is vállalható pénzügyi támaszt kaphassanak, amely lehetővé teszi számukra, hogy befektetésként tekinthessenek saját jövőjükre.

További részletekért látogasd meg a Diákhitel standját!


Fitness Five Pécs

PTE-sként kedvezményes edzési lehetőségek? A Fitness Five Pécsnél ez lehetséges!

Pécs legújabb kétszintes fitness termével várunk a belvárosban a Life1 helyén. GYM terem professzionális gépekkel, csoportos edzésekkel és személyi edzőkkel. Ráadásul Alumni Kártyával kedvezményesen veheted igénybe szolgáltatásaikat!

Gyere el a standra és tudd meg, milyen sport lehetőségeket nyújt számodra!


UMAMI

Egy különleges vendéglátó egység a PTE-n! A hely neve, az umami szó japán eredetű: az alapvető édes, savanyú, sós és keserű íz mellett önállóan nem érzékelhető ötödik íz, amelytől az étel teljessé válik.

A PTE ÁOK területén kínálunk napszakonként változó étkezési és italfogyasztási lehetőségeket, valamint kávézónk/teraszunk remek helyszíne lehet egy kis megpihenésnek, találkozóknak, beszélgetésnek.

Látogasd meg az UMAMI standját, vásárolj és kóstold meg ételeiket, italaikat!


Körber

Tudtad, hogy többféle gyakornoki vagy teljesállású munkalehetőségeket találsz a Körbernél?

A pécsi Körber több mint 1000 magasan képzett szakemberével széleskörű szolgáltatásokat kínál a gépgyártás területén. Vállalatunk a régió legnagyobbjai közé tartozik, a helyi gazdaság stabil és állandó szereplője 1994 óta. Gépipari tevékenységünk a gépek tervezéstől kezdve a forgácsoláson, lemezmegmunkáláson és összeszerelésen át komplett gépek fejlesztéséig terjed. A Körber a gépgyártás műszaki élvonalát képviseli és valódi szakmai lehetőségeket kínál Pécsett.

Gyere és keresd fel a Körber standját, ha további információk érdekelnek!

Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2022-02-03
  • 08:55 - 16:55

Szereplők

Szereplők


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Egyéb

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Kreatív foglalkozás

184
program

247
szereplő

35
szervező

Flowers