Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok

ÉLŐ! Kóstold meg az egyetemi borbirtokot!

ÉLŐ! Kóstold meg az egyetemi borbirtokot!

2022-01-31 | 18:00 - 19:00

Rendhagyó Zoom-kóstolóprogram és beszélgetés, a témánk a Pécsi Egyetemi Borbirtok, vagy ha kutatási oldalról nézzük, akkor a PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézete. Megkóstoljuk az itt készülő borokat, lesz friss jázmin, könnyed rozé, édes cirfandli és azért egy vörös is, mégpedig Universitas Cuvée a sorban. És közben beszélgetünk az itt folyó kutatásokról, a szőlész-borász képzésről, a borkészítésről és a szőlőnemesítésről is egyaránt. A program élő beszélgetés, amelybe be lehet csatlakozni, aktívan beszélgetve, vagy a borokat beszerezve akár kóstolva (ez a programelem 18 év felett ajánlott), de akár csak belehallgatva is.


Adatvédelem:

Az előadást tartók döntése alapján a beszélgetésről felvétel készülhet a későbbi visszanézhetőség céljából. Amennyiben élnek ezzel a lehetőséggel, tájékoztatni fogják a beszélgetésben résztvevőket. Ebben az esetben az alábbi adatvédelmi tájékoztató szolgál útmutatóul.

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Online program

Online program


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2022-01-31
  • 18:00 - 19:00

Szereplők

SzereplőkTudományágak

Tudományágak

  • Gasztronómia

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Beszélgetés

184
program

247
szereplő

35
szervező

Flowers