Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok

ÉLŐ! Mit tud az óvodáskorú a testéről és hogyan készíti fel a szemét az olvasásra?

ÉLŐ! Mit tud az óvodáskorú a testéről és hogyan készíti fel a szemét az olvasásra?

2022-01-31 | 19:00 - 19:30

A testséma és a diszlexia előrejelzés vizsgálata fontos részét képzi a formális oktatásnak. Az óvodások körében leginkább csak az iskolaérettségi teszt van jelen, amely szűk keresztmetszetben nézi a pszichikus funkciókat. Elgondolkodtatott a kérdés, hogy az eltérő fejlődések kimutathatóak-e már a fiatalabb korosztálynál is vagy csak iskolában igazolható a teljesítményen keresztül? Az előadásomban a vizsgálataim céljait, eredményeit, továbbá a személyes tapasztalatimat fogom bemutatni.


Adatvédelem:

Az előadást tartók döntése alapján a beszélgetésről felvétel készülhet a későbbi visszanézhetőség céljából. Amennyiben élnek ezzel a lehetőséggel, tájékoztatni fogják a beszélgetésben résztvevőket. Ebben az esetben az alábbi adatvédelmi tájékoztató szolgál útmutatóul.

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Online program

Online program


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2022-01-31
  • 19:00 - 19:30

Szereplők

SzereplőkTudományágak

Tudományágak

  • Humán- és társadalomtudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Előadás

184
program

247
szereplő

35
szervező

Flowers