Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok

ÉLŐ! MME Madarász Ovi program bemutatása, tapasztalatok megfogalmazása a környezeti nevelés tükrében

ÉLŐ! MME Madarász Ovi program bemutatása, tapasztalatok megfogalmazása a környezeti nevelés tükrében

2022-01-31 | 17:00 - 18:00

A Madarász Ovi program a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület egyik szemléletformáló programja, mely az óvodás korosztályt célozza meg az óvodában. A foglalkozások csoportszobában és kültéren is egyaránt lehetőséget adnak a természet megtapasztalásához a madárvilágon keresztül. Környezeti nevelőként nem elég a szakértelem az élménydús érzékenyítéshez. Szükség van pedagógiai tudásra, ahhoz, hogy a leghatékonyabban érjük el az adott korosztályt és adjunk nekik igazán maradandó ismereteket.


Adatvédelem:

Az előadást tartók döntése alapján a beszélgetésről felvétel készülhet a későbbi visszanézhetőség céljából. Amennyiben élnek ezzel a lehetőséggel, tájékoztatni fogják a beszélgetésben résztvevőket. Ebben az esetben az alábbi adatvédelmi tájékoztató szolgál útmutatóul.

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Online program

Online program


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2022-01-31
  • 17:00 - 18:00

Szereplők

SzereplőkTudományágak

Tudományágak

  • Humán- és társadalomtudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Előadás

184
program

247
szereplő

35
szervező

Flowers