Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok

ÉLŐ! Experimentális festészeti technikák

ÉLŐ! Experimentális festészeti technikák

2022-01-31 | 16:00 - 17:00

„Az alapozó vizuális stúdiumok című” kurzus egy igen fontos alapozó kurzus a pedagógus képzésben résztvevő és a környezetkultúra szakos hallgatók számára egyaránt; melynek során megismerkedhetnek a vizuális kifejezés alapelemeivel és alapelveivel elméleti síkon, valamint a technikai sokszínűséggel gyakorlatban, miközben lendületet kapnak a vizuális alkotói önkifejezéshez.

Az online előadás ehhez hasonlóan, csak éppen dióhéjban összegezi a festészet területén alkalmazható lehetőségek nagy részét. Amennyiben megoldható érdemes a hallgatóságnak 2-3 különféle vastagságú ecsetet, két pohár vizet, A4-es lapokat és vízfestéket, vagy temperát (esetleg bármilyen más alkotói anyagot, eszközt) előkészíteni és azonnal ki is próbálni a bemutatásra kerülő alkotói fogásokat.


Adatvédelem:

Az előadást tartók döntése alapján a beszélgetésről felvétel készülhet a későbbi visszanézhetőség céljából. Amennyiben élnek ezzel a lehetőséggel, tájékoztatni fogják a beszélgetésben résztvevőket. Ebben az esetben az alábbi adatvédelmi tájékoztató szolgál útmutatóul.

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Online program

Online program


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2022-01-31
  • 16:00 - 17:00

Szereplők

SzereplőkTudományágak

Tudományágak

  • Művészetek

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Előadás

184
program

247
szereplő

35
szervező

Flowers