Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok

ÉLŐ! Tabu – ne mondd ki!

ÉLŐ! Tabu – ne mondd ki!

2022-01-31 | 15:00 - 15:45

Miért van szükség tabukra egy társadalomban? Szükség van-e tabukra egy társadalomban?

Játékos, interaktív beszélgetésre hívunk olyan fontos szociális témákról, melyeket szeretünk a szőnyeg alá söpörni. Olyan dolgokról beszélgetünk, amiket tilos megtenni, kimondani, érezni és tudni, miközben minden megtehető, kimondható, érezhető és tudható.


Adatvédelem:

Az előadást tartók döntése alapján a beszélgetésről felvétel készülhet a későbbi visszanézhetőség céljából. Amennyiben élnek ezzel a lehetőséggel, tájékoztatni fogják a beszélgetésben résztvevőket. Ebben az esetben az alábbi adatvédelmi tájékoztató szolgál útmutatóul.

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Online program

Online program


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2022-01-31
  • 15:00 - 15:45Tudományágak

Tudományágak

  • Humán- és társadalomtudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Játék

184
program

247
szereplő

35
szervező

Flowers